Wilt u de activiteiten Miess.nl steunen?

Miess.nl is ontstaan vanuit de passie dat we vinden dan ouderen in Nederland actief moeten blijven deelnemen aan de maatschappij. Nu de Zorg steeds minder wordt en mensen geacht worden meer zelf te regelen, wil Miess.nl iedereen in Nederland helpen om een eigen sociaal zorgnetwerk te kunnen opbouwen.

Miess.nl is een particulier initiatief. Om de kosten van het uitbouwen van het platform en het werven van mensen die actief willen zijn te kunnen dragen, is Miess.nl voortdurend op zoek naar partners die kunnen bijdragen aan het succes van Miess.nl!

Financiële bijdrage

Met een kleine financiële bijdrage kan Miess.nl veel doen! Uw bijdrage wordt direct ingezet voor ouderen. Wij zijn blij met een sponsorbijdrage, een donatie, een schenking of een gift.

Promotie partner

Miess.nl moet in heel Nederland bij de mensen onder de aandacht worden gebracht. Heeft u leden of een klantenkring die het waarderen om op een initiatief als Miess.nl te worden geattendeerd? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we hoe we daar invulling aan kunnen geven. We doen dit graag!

Inzet van mensen

U kunt Miess.nl ook helpen met de inzet van mensen. We denken bijvoorbeeld aan de inzet van de leden van clubs als de  Rotary, Katholieke Vrouwengilde, Lions, Kiwani’s, Ladies Circle, Junior Kamer en vele andere goede initiatieven. Maar ook bestaande vrijwilligersgroepen kunnen zich als groep of individu bij Miess.nl inzetten voor ouderen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Misschien wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren in uw regio door bijvoorbeeld uw werknemers tijd te geven om actief te zijn voor ouderen. Neemt u daarvoor contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Dit zijn zomaar wat ideeën en we staan open voor andere goede suggesties. Neemt u daarom graag contact met ons op!