Informatie voor instellingen

Met instellingen bedoelen we bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen of iedere andere organisatie die zicht heeft op de ouderen in Nederland. Omdat de zorg vaak niet meer toestaat dat u als instelling gewoon even een praatje met iemand maakt of tijd heeft voor een sociale activiteit buiten het dagelijkse programma, is het belangrijk te weten dat u de mensen in uw instelling kunt helpen door ze op Miess.nl te attenderen.

Kinderen en familie

U kunt ook eventuele kinderen of familie van de oudere op Miess.nl attenderen. Zij kunnen voor hun vader of moeder namelijk een gratis profiel aanmaken.

Persoonlijk inschrijven

Het kan zijn dat de  oudere niet meer in staat zijn om zichzelf in te schrijven en/of geen familie heeft. Neemt u dan contact met ons op. Dan schrijven we hem of haar persoonlijk in.

Activiteiten

Als instelling doet u wat u kunt doen om uw bewoners of klanten zo goed mogelijk te bedienen. Maar extra activiteiten moeten vaak uit een ander budget en dat is er meestal niet. Via Miess.nl kunt u mensen vinden die graag met de ouderen in een instelling een wandelingetje (met de rolstoel) maken, een spelletje willen spelen of alle tijd hebben om eten te geven. Miess.nl is een aanvulling op de zorg die u als instelling biedt.

Omdat werken voor ouderen in een instelling maatwerk is, vragen wij u contact met ons op te nemen om samen de mogelijkheden te bespreken.

Foldermateriaal

Wilt u foldermateriaal voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag.