Hoe werkt het?

Stap 1 Registreren

U kiest de button die voor u van toepassing is. Vervolgens komt u op de pagina waar u een nieuw profiel kunt aanmaken. U vult uw emailadres in.

Stap 2 Nieuw profiel aanmaken

U vult uw gegevens in en bewaart deze.

Stap 3 Uw wensen aangeven

U kunt nu uitgebreid aangeven en toelichten wat uw wensen zijn. Dat geldt zowel voor als u iemand zoekt of als u aan de slag wilt. Zodra uw profiel is bewaard, staat deze op Miess.nl. U kunt nu zelf zoeken en gevonden worden.

Stap 4 Contact leggen

Ik wil aan de slag

Wilt u aan de slag en heeft u iemand gevonden? Dan stuurt u een berichtje via de site. Uw mailbericht wordt door Miess.nl bezorgd in de mailbox van de aanvrager. Voor u is het gebruik van Miess.nl volledig gratis.

Ik zoek iemand

Zoekt u iemand en heeft u iemand gevonden? Dan kunt u bij het profiel van de kandidaat klikken op de knop ‘koop contactgegevens’. Hiermee vraagt u het telefoonnummer, adres en  e-mailadres op. Ook wordt een foto van de kandidaat  getoond als die aanwezig is. Het zoeken naar en bekijken van de profielen is gratis. Het opvragen van de contactgegevens kost € 5 of minder, afhankelijk van het Tegoed dat u heeft gekozen.

Stap 5 Betalen € 5,-

Als u iemand zoekt en u wilt de contactgegevens opvragen dan betaalt u eenmalig € 5. U kunt dit bedrag aan Miess overmaken of direct via Ideal betalen.

Stap 6 Contact leggen

Zodra uw betaling binnen is, kunt u direct de contactgegevens opvragen. U ziet dan niet alleen het telefoonnummer, adres en emailadres, maar ook een foto en/of Verklaring Omtrent gedrag (VOG) als deze is toegevoegd. U neemt dan zelf contact op.

Belangrijk

De gegevens van iemand die zoekt worden door Miess.nl nooit verstrekt aan anderen. Alleen van mensen die aan de slag willen, worden de contactgegevens bekend gemaakt.